سفر به زابل
1397-11-30
سفر به زابل

شما می توانید از پروازهای تهران و مشهد به زابل استفاده کنید. به دلیل امکان وقوع طوفان گرد و غبار، احتمال کنسل شدن این پروازها وجود دارد. همچنین از تهران، مشهد، گرگان، اصفهان، شیراز، کرمان و چابهار به زاهدان پرواز وجود دارد. شما پس از رسیدن به فرودگاه زاهدان به ترمینال شهر زاهدان مراجعه کرده و با کرایه تاکسی های بین شهری می توانید پس از دو ساعت به زابل برسید. از تهران به زاهدان قطار نیز وجود دارد که پس از عبور از شهرهایی مثل کاشان، یزد، کرمان و بم به زاهدان می رسد. همچنین در برخی از روزها از اصفهان به زاهدان قطار وجود دارد. از تهران به زاهدان با استفاده از قطار تقریبا 24 ساعت و از اصفهان کمتر از 16 ساعت است. همچنین شما از اکثر شهرهای ایران به صورت مستقیم و یا با یک توقف می توانید با اتوبوس به زاهدان برسید. ما در مهمانسرای دانشگاه زابل، در مجاورت سایت قدیم دانشگاه (میدان جهاد) از شما استقبال خواهیم کرد.