1. بیانیه پایانی کنفرانس بین‌المللی گردوغبار در جنوب غرب آسیا
با عنایت به مأموریت‌های سند چشم‌انداز توسعه به‌عنوان برنامه فرادستی و تأکید فراوان دولت تدبیر و امید بر مبارزه با پدیده گردوغبار در سایه حفظ و احیاء عرصه‌های طبیعی، اکنون‌که فرصت مغتنم برگزاری این کنفرانس به‌عنوان گامی کلیدی در روند اجرایی شناسایی، کنترل و مقابله با رخداد طوفان‌های گردوغبار در جنوب غرب آسیا، در روزهای 3 تا 5 اردیبهشت‌ 1398 در دانشگاه زابل با حضور متخصصین شناخته‌شده از نهادهای مختلف ملی و بین‌المللی فراهم‌شده است، ضمن تقدیر از اقدامات انجام‌شده، موارد ذیل را به دولت محترم و مسئولین مرتبط مورد تأکید قرار می‌دهند:
2. برگزاری موفقیت آمیز کنفرانس بین المللی گرد و غبار با حضور محققین داخلی و خارجی
کنفرانس بین المللی گرد و غبار با موفقیت برگزار شد
3. برنامه زمانی ارائه ها ( بروز رسانی جدید )
برنامه زمانی ارائه ها ( بروز رسانی جدید )
4. کارگاه مبانی مدلسازی گرد و خاک
کارگاه مبانی مدلسازی گرد و خاک در طی برگزاری کنفرانس به صورت رایگان انجام خواهد شد.
5. آخرین مهلت ثبت نام نهایی و پرداخت هزینه شرکت در کنفرانس
افزایش هزینه شرکت در کنفرانس تا دوبرابر پس از اول اردیبهشت
6. ظرفیت اسکان در مهمانسرای دانشگاه
ظرفیت مهمانسرای دانشگاه زابل
7. برگزاری کارگاه آموزشی در زمان برگزاری کنفرانس
نحوه‌ی دریافت و تحلیل داده‌های گرد و غبار با استفاده از پایگاه داده GIOVANNI
8. برنامه زمانی ارائه پوستر های کنفرانس
خواهشمنداست برای مشاهده برنامه زمانی ارائه پوستر های کنفرانس فایل های زیر را دانلود کنید.
9. تهیه پاورپوینت ارائه های شفاهی
تهیه پاور پوینت ارائه های شفاهی به زبان انگلیسی
10. نحوی پرداخت هزینه به صورت آنلاین
11. هزینه چاپ پوستر مقاله
چاپ پوستر مقاله در زابل
12. ثبت نام دانشجویی
ارائه گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانشجویی زماندار
13. نحوه حضور در کنفرانس
هماهنگی برای حضور در کنفرانس
14. اعلام نتایج داوری مقالات کنفرانس
15. تمدید مهلت ارسال مقالات برای آخرین بار
با توجه به درخواست مکرر برخی از محققین، برای آخرین بار، مهلت ارسال مقالات تمدید گردید. بدیهی است، پس از تاریخ تمدید شده، مقالات ارسال شده مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.
16. در راستای برگزاری کنفرانس، دیدار با روسا دانشگاه های افغانستان
هیئتی متشکل از دکتر میر توتاخیل رئیس دانشگاه قندهار، دکتر محمدعارف یوسفی رئیس دانشگاه بامیان و جمعی از روسا و اعضای هیئت علمی دانشگاههای افغانستان، طی سفری یک روزه به استان سیستان و بلوچستان با هیئت رئیسه دانشگاه زابل دیدار کردند.
17. سفر به زابل
راهنمای سفر به زابل
18. تمدید مهلت ارسال مقاله
مهلت ارسال مقاله تمدید شد
19. نمایه شدن کنفرانس در پایگاه استنادی جهان اسلام ISC
با پیگیری دبیر خانه کنفرانس و با توجه به اهمیت موضوع و تاییدات وزارت علوم در خصوص بین المللی بودن کنفرانس گرد و غبار در جنوب غرب آسیا و مجوز هیات امنای دانشگاه برای برگزاری این کنفرانس، پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) با ثبت این رویداد در لیست کنفرانس های مورد تایید، موافقت نمود.
20. دریافت خلاصه مقاله
دریافت مقاله در کنفرانس به دو صورت مقاله کامل و یا خلاصه مقاله(چکیده) می باشد. کلیه مقالات توسط داوران کنفرانس مورد ارزیابی قرار می­گیرند.
21. هزینه های شرکت در کنفرانس
هزینه شرکت در کنفرانس بر طبق نحوی شرکت در کنفرانس(دانشجو و اساتید ) توسط محقق محترم و تعداد مقالات به شرح جدول زیر می باشد:
22. سخن دبیر کنفرانس
طوفان‌های گردوغبار از پدیده‌های مخرب اقلیمی در مناطق خشک و نیمه‌خشک دنیا می‌باشند که به دلیل تغییرات اقلیمی، خشکسالی های گسترده و مداوم، عدم مدیریت پایدار منابع آب‌وخاک و تغییرات گسترده اراضی طبیعی توسط بشر در سال‌های اخیر شدت یافته است. به دلیل خشکسالی‌های اخیر اقلیمی و هیدرولوژیکی در جنوب غرب آسیا، منطقه وسیعی تحت تأثیر طوفان‌های گردوغبار قرار گرفته است. تشدید پدیده گردوغبار در این منطقه، علاوه بر تأثیر بر روی اقلیم و آب‌وهوا، مسائل اقتصادی و اجتماعی، خطراتی را بر محیط‌زیست و سلامت انسان در پی دارد.